movieswelcome

Welcome!!!




Tuesday, September 6, 2011

Συνέντευξη με τον Ρένο Χαραλαμπίδη!!:))...


-Θα ήθελα να μου πείτε λίγα λόγια για την ταινία.
Τα Τέσσερα Μαύρα Κουστούμια είναι ένα road movie όπου αντί για αυτοκίνητο ή οποιοδήποτε άλλο μεταφορικό μέσο χρησιμοποιείτε ένα φέρετρο .Και μάλιστα το ταξίδι γίνεται κουβαλώντας το και περπατώντας το σε όλη την διαδρομή.Είναι μια μοντέρνα Οδύσσεια,με έναν νεκρό Οδυσσέα ,όπου αντι για θαλλασα έχουμε την καυτή άσφαλτο και τα ξεραμενα χωράφια του Ιουλίου.Κατα βαθος είναι ένα ταξίδι αυτογνωσίας που καταλήγει σε μια απροσδόκητη ιστορία ερωτικης αναμονής.

-Ποιο ήταν το κίνητρο για τη δημιουργία αυτής της ταινίας??
Το κινηματογραφικό μου κίνητρο ήταν να προσπαθήσω να ανάμειξω διάφορα,και πολλές φορές αντιφατικά είδη.Η ταινία ξεκινάει σαν κλασσική ελληνική κωμωδία ,για να εξελιχθεί σε κάτι που θυμίζει γουέστερν,κατι απο μιούζικαλ και τελικά να ακολουθήσει το στενό μονοπάτι του ποιητικού κινηματογράφου.Ένα κολάζ κινηματογραφικών γεύσεων προκειμένου να οριοθέτησω μια δικιά μου κινηματογραφική ¨μαγειρική¨.

-Για ποιο λόγο επιλέξατε τους νεκροκομιστές ως αναζήτηση αυτογνωσίας??
Αυτοί που κουβαλάνε κάθε μέρα τον θάνατο έιναι αυτοί που αναγκαστικά θα φιλοσοφήσουν την ζωή.Είναι ένα έμψυχο υλικό,κάτω απο μια άψυχη μάζα,που κάθε μέρα συνειδητοποιεί το πόσο αστείοι είμαστε.Τέλειοι χαρακτήρες για να τους ταξιδέψεις.

-Υπάρχει κάποιο μήνυμα που θα θέλατε να δώσετε μέσα από την ταινία?
 Και αν ναι,ποιο είναι αυτό???
Κανένας δεν μπορεί να νικήσει τον θάνατο.Απλά κάποιοι μπορούν να κερδίσουν την ζωή.

-Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια???
Ετοιμάζω την νέα μου ταινία που θα βασιστεί σε υλικά απο παλαιότερες δουλειές μου.Κατα κάποιο τρόπο θα γυρίσω το Νo Budget Story 2....

-Ποια είναι η αγαπημένη σας ταινία από αυτές που έχετε παρακολουθήσει???
Αγαπάω τις ταινίες του Κουροσάβα.Αυτό φαίνεται νομίζω και στα κάδρα στα Τέσσερα Μαύρα Κουστούμια.Τώρα ξαναβλεπω τα ΌΝΕΙΡΑ.Με μαγεύει αυτό το φιλμ.


Φωτογραφίες από την ταινία ''4 Μαύρα Κουστούμια'':









Δείτε αυτό!:)Αξίζει...


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία επισκεφθείτε το site της ταινίας:

No comments:

Post a Comment