movieswelcome

Welcome!!!




Tuesday, January 1, 2013

Ευχές για το νέο έτος !!



  • ''Από όλες τις ευχές μου κρατήστε τις πολυτιμότερες .. Το 2013 δεν είναι μόνον νέα χρονιά αλλά και συνέχεια της προηγούμενης που ήταν χρονιά καταστροφής του κόσμου .. και αφού επιζήσαμε ας γίνουμε πιο άνθρωποι .. Ο ΘΕΟΣ μαζί σας...''
Βασίλης Γιαβρής ( ηθοποιός - στιχουργός ,σεναριογράφος)
  • Εύχομαι το 2013 η μιζέρια να πάει περίπατο, τα λεφτά να μην καθορίζουν τη ζωή μας, το θέατρο και η τέχνη να δίνει λύσεις (όσο μπορεί) και διέξοδο στα προβλήματα και να ανακουφίζει τον κόσμο και το blog σας να μας προσφέρει πολύ και καλό κινηματογράφο. Τέλος, καλώ τον κόσμο να αγαπηθούμε όλοι από την αρχή και να ψάξουμε λίγο μέσα μας πράγματα που έχουν πραγματική αξία. 
    Ιωσήφ Ιωσηφίδης (ηθοποιός)


  • Εύχομαι να διατηρήσουμε όλοι την ανθρωπιά μας και την ευαισθησία μας για το 2013. Να μη συναντήσουμε στο δρόμο μας ανθρώπους που μας στερούν το χαμόγελο. Να είμαστε πιο δίκαιοι και πιο θετικοί στους γύρω μας. Και να αγαπάμε!!!
Παναγιώτης Καποδίστριας (  ηθοποιός, σεναριογράφος - θεατρικός συγγραφέας)


  • Ευτυχισμένο το νέο έτος και εύχομαι τα καλύτερα για το hollywoodmoviesmania αλλά και την ταλαντούχα δημιουργό του. Την Εβίτα Γκατζιούρα την οποία περιμένουμε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το σημαντικό της έργο και να μας ενημερώνει για τα κινηματογραφικά νέα μέσα από το blog της.
Αλέξανδρος Λεονταρίτης (σκηνοθέτης)
  • Εύχομαι αυτός ο χρόνος να είναι τελείως διαφορετικός απ' τον προηγούμενο για πολλούς ανθρώπους. Όσοι δεν είχαν δουλειά να βρουν και με πολλά λεφτά, να έχουμε όλοι την υγεία μας για να μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και να είμαστε ευτυχισμένοι με τους ανθρώπους που αγαπάμε! Κάθε χαρά, κάθε ευτυχία και κάθε επιτυχία για όλο τον κόσμο!

Με αγάπη Δώρα Λουκίσα ( ηθοποιός, ραδιοφωνική παραγωγός)



  • Εύχομαι μια χρονιά δημιουργική με ωραίες κινούμενες εικόνες, γεμάτες περισσότερη χαρά και αισιοδοξία! Αρκετά με το ψυχόδραμα και την ανούσια στυλιζαρισμένη βία. Αρκετά πιτσιλίστηκαν τα ρούχα μας από τα κινηματογραφικά πιστολίδια και το αίμα τους. Καιρός να θυμηθούμε τις κωμωδίες και τη χαρά της ζωής! Καλό και γελαστό 2013!
Νίκος Ορφανός (ηθοποιός)
  • Εύχομαι το 2013 να φέρει υγεία σε όλους όσους την επιθυμούν και ευτυχία σε όλους όσους την έχουν ανάγκη, αγάπη στης ψυχές τον μοναχικών και δύναμη στις ψυχές των φοβισμένων ... εύχομαι ολόψυχα αυτών το χρόνο να γίνουμε όλοι λίγο καλύτεροι με τους εαυτούς μας και με τους ανθρώπους που μας αγαπούν.. ζήστε ένα έντονο και ευτυχισμένο 2013!
Αγγελίνα Παρασκευαίδη (ηθοποιός)



  • Kαλή χρονιά με υγεία, δύναμη και φαντασία !
Πάνος Σκουρολιάκος (ηθοποιός)


  • Για την νέα χρονιά που αναμένεται από τις πιο δύσκολες της τελευταίας εικοσαετίας εύχομαι υγεία, ψυχική ηρεμία και δύναμη για να προχωρήσουμε ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα μας. Ας είναι το 2013 μια χρονιά που δεν θα παραιτηθούμε αλλά θα αγωνιστούμε με πάθος και επιμονή. Χρόνια Πολλά.
Γρηγόρης Τερζάκης (ηθοποιός)


  • Χρόνια καλά με αγάπη, υγεία,υπομονή και αισιοδοξία. Εύχομαι το Hollywood Movies Mania να συνεχίσει να μας ενημερώνει για τα κινηματογραφικά και όχι μόνο δρώμενα με την ίδια έννοια όπως και τις προηγούμενες χρονιές. Από καρδιάς όλα τα καλά, πάντα επιτυχίες. 
Στάμος Τσάμης (σκηνοθέτης)


  • Καλή χρόνια γεμάτη από στιγμές ευτυχίας, πολλές μικρές χαρές και ευημερία!!
Ιωάννα Χέλμη MissCult (ηθοποιός)


  • Εύχομαι ολόψυχα στην ιστοσελίδα σας, χρόνια πολλά , να είναι πάντα τοπ και στην ενημέρωση, αλλά και στην ποιότητα της ενημέρωσης. Καλή χρονιά, 

από τον Νίκο Γουδανάκη και τη θεατρική εταιρεία ΑΝΤΙΣΤΙΞΗ











1 comment:

  1. Καλή χρονιά!!! Ευτυχισμένο το 2013!!!:)

    ReplyDelete